![]() |
|
Мэтр
![]() ![]() ![]() ![]() Дата рег-ции: 15.04.2005
|
Smokie "If you think you know how to love me"
A breathless drive on a down town street A motor bike ride in the mid-day heat The dust that hung from the desert skies Run though we'd run, it still burned our eyes Oh yes we may walk on the wild, wild side of life, And our movements traced by a stranger close by your side And in the shadows of a promise take my hand And show me a way to understand So if you think you know how to love me And you think you know what I need And if you really really want me to stay You've got to lead the way Yes it you think you know how to love me And you think you can stand by me And if you really really want me to stay You've got to lead the way A reckless night in a nameless town Then we moved out of sight with a silent sound A beach that wept with deserted waves That's where we slept, knowing we'd be safe Now you may think you can walk on the wild wild side with me But there's a lot I can learn, and a lot that I've yet to see You know you've got my life lying in your hands It's up to you to make me understand So if you think you know how to love me Indochine "Adora" Là Je réalise Que tu me fais mal Mais que j’aime ça Moi, j’idéalise Quand tu me fais mal Mais que j’adore ça Quand on s’approche de moi je suis De moins en moins tranquille Il semblerait que mon fiancé soit une fille J’aimerais bien te Raser les cheveux Voir l’allure que ça te fait Tes parents Auront peur de moi Enlève-toi Toi Tu m’apprendras Que mon heure est grave Je ne te quitterai jamais Je reste en vie et je réussis à grandir et à sourire Ça fait quand même un mal de chien d’être bien Dis-moi Est-ce que tu voudras Encore Te pencher sur moi Dis-moi Est-ce que tu sauras Encore Te coucher sur moi "Последняя поэма" кинофильм "Вам и не снилось" режиссер – И.Фрэз музыка А.Рыбникова слова Рабиндраната Тагора, перевод А.Адалис Ветеp ли стаpое имя pазвеял? Hет мне доpоги в мой бpошенный кpай. Если увидеть пытаешься издали, Hе pазглядишь меня, не pазглядишь меня... Друг мой, прощай! Я уплываю и время несет меня С края на край, С берега к берегу, с отмели к отмели... Друг мой, прощай! Знаю, когда-нибудь с дальнего берега Давнего прошлого Ветер весенний ночной принесет тебе Вздох от меня. Ты погляди, ты погляди, Ты погляди: не осталось ли что-нибудь После меня? В полночь забвенья, На поздней окраине жизни твоей, Ты погляди без отчаянья, Ты погляди без отчаянья: Вспыхнет ли, примет ли облик Безвестного образа, Будто случайного?.. Примет ли облик безвестного образа, Будто случайного?.. Это не сон, Это не сон, Это — вся правда моя, Это — истина, Смерть побеждающий вечный закон, Это — любовь моя, Это — любовь моя, Это — любовь моя...
Закладки |