|
![]() |
||
Новосёл
Дата рег-ции: 16.09.2008
|
Буду вдячна за будь-яку інформацію. Я подала диплои на апостиль 15 липня 2008 року в міністерство освіти, сам диплом вже забрала а от додаток досі не готовий. У мене диплом виданий 26 червня 2008 року, відповідь із університету вже давно прийшла, залишається лише аби в міністерстві перетягнули мій диплом червоною стрічкою. Вже більше 2 місяців тримають мої документи, кажуть що немає людей аби займатися ними. Насправді роблять документи, що приносять агенства. Я подавала сама, була впевнене що 2,5 місяці гарантовано вистачить, оскільки диплом новенький і виданий університетом Шевченка. Підскажіть будь-ласка як боротися із такими діями в міністерстві. Які є люди чи знайомства що якось можуть повпливати на цей хід??? Я готова вже платити, аби лише забрати документ до наступного тижня, бо маю вже подаватися на візу, і ризикую її не отримати без додатка до диплома. Підскажіть будь-ласка, бо сварки і погрози в міністерстві нічого не допомагають, розумію, що маю заплатити, але кому?????
|
|
![]() |
|
![]() |
||
Администратор
![]() Дата рег-ции: 05.06.2003
|
Уважаемые iryna verizhenk и Aglaia,
Хочу напомнить, что наш форум - русскоязычный. Более того, в правилах форума говорится о недопустимости размещения текстов на иностранных языках. Предусмотрен также и штраф за размещение сообщений на латинице или на языке отличном от русского или французского. С правилами форума Вы согласились при регистрации. Спасибо за понимание. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
||
Новосёл
|
|
|
![]() |
|
![]() |
||
Кандидат в мэтры
![]() ![]() ![]() |
ирына вериженк, Университет Шевченка? Интересно, какоы факултет? Иа тоже от туда, законтчил Институт Филологии. Сеичас в Лилле на М1, ЛЕА.
Относително апостилирования - могу толко вас спросит потчемы ву не пошли к Нежурбиде - он мне все за месиатс сделал - и диплом, и сведетелство о рождении и справку о несудимости. Обратитесй сеичас к нему может поможет - его офис напротив посолства. |
|
![]() |
|
![]() |
||
Новосёл
|
Я выпускница кибернетики -- прикладной математики. Я еду в Лилль1 как доктора, буду заниматься финансовой математикой и программированием. У меня уже собеседование в посольстве 22 сентября, а документы с апостиля так и не пробила. К Нежурбеде я обратилась уже за переводом -- уже 100 раз пожалела, что не обратилась к нему за апостилем, а решила делать все сама ![]() |
|
![]() |
|
Закладки |
Метки |
апостиль |