|
![]() |
|
Бывалый
![]() ![]() Дата рег-ции: 09.01.2007
|
yulyasya, я лише зайшла на сайт посольства. Але там нічого немає
![]() Vadym, відносно російських перекладачів- напевно так і зроблю якщо не знайду українських. Мені диплом потрібен всього лиш для мовної школи, я думаю там придивлятися не будуть адже їм що російська, що українська... ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Мэтр
![]() ![]() ![]() ![]() Дата рег-ции: 09.07.2006
|
Я всегда пользуюсь услугами Анны Гончаренко.
http://anna.derieppe.fr/ Перевод всегда очень качественный и сделан в кратчайшие сроки. Если вы имеете диплом переводчика и сами переводите свой документ, а Анна только заверяет (это как раз мой случай), то это вам обходится гораздо дешевле. |
![]() |
|
![]() |
|
Мэтр
![]() ![]() ![]() ![]() Дата рег-ции: 14.03.2003
|
Всі українці форума терміново пішли у відпустку?
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Мэтр
![]() ![]() ![]() ![]() Дата рег-ции: 06.01.2006
|
Shutegoberi, Не всi, у декого вiдпустка ще попереду.
Roksanne, Дуже приемно що сподобалася Укрaiна,вона на багатьох справляе незабутне враження.Хто хоче-той бачить тiльки паганi дороги,а хто хоче-бачить чудову краiну.Розумiю вашу сестру,ii хлопець зараз тiльки бачить усе очами туриста,а постiйне життя-це зовсiм iнше,дуже незвично йому буде...Хай краще туристом залишаеться. |
![]() |
|
![]() |
||
я з Вами повністю згідна, та й французи зовсім інші люди як ми..українці більш стійкіші до проблем, до життя і вміють вдало виходити з багатьох форс-мажорів..я не кажу що французи цього не вміють, просто українці більш вдало і швидше знаходять вихід. Я це вже неодноразово спостерігала. ![]() |
||
![]() |
|
![]() |
||
Мэтр
![]() ![]() ![]() ![]() |
Но это прекрасно, что ему так понравилось в Украине. Мой муж тоже каждый раз без ума от поездки. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Мэтр
|
Чотири днi до вiдпустки залишилось...не дочекаюсь.
О, так i мiй чоловiк реагував спочатку. А потiм пожив в Украïнi, i життя все скоректувало :-) Тепер вiн реальнiше дивиться на речi, але Украïну все так же любить. Ми з ним були на Сорочинському ярмарку два днi, у мiсцевих жителiв ночували, от там вiн побачив "реалiï сьогодення" - люди живуть дуже просто. |
![]() |
|
![]() |
|
Мэтр
![]() ![]() ![]() ![]() Дата рег-ции: 26.05.2006
![]() |
Ні , не всі
![]() ![]() Про що поговоримо ? Моя сестра тут їздила на Україну з своїм французським коханим. Вчора повернулися ![]() ![]() Мріє переїхати на Україну назавжди . Сестра тільки очі до неба зводить , але і ій , і мені приємно , що Україна справила на звичайного французського хлопця таке враження ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Мэтр
|
![]() |
|
![]() |
||
![]()
![]() ![]() |
||
![]() |
|
![]() |
||
Мэтр
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
RECHJ O..... Вчера в Киеве прошла торжественная церемония проводов украинской Олимпийской команды на Олимпийские игры в Пекин. Оформленная в наилучших хуторянских традициях (с точки зрения подбора "звёзд шоу-бизнеса", пресыщенная национальными колорами (глядя на цирковые костюмы нашей команды), напичканая сценарными "заготовками" в духе комсомольско-партийных мероприятий 70-х-80-х годов прошлого века, церемония оказалась на поверку слабым и никому не интересным событием. Нашим современным спортсменам в подобном "совковом" антураже было чуждо и неуютно. Закрытым и скованным в таком сценарии чувствовал себя и глава НОк Украины Сергей Назарович Бубка. Человек открытый и яркий, Сергей Бубка в рамках сценария был явно "не в своей тарелке". "Я хочу поздравить Вас с праздником спорта, праздником, который очень скоро начнётся в Пекине. Сегодня, на главной площади Украины мы приветствуем с Вами нашимх героев, героев, которым предстоит защищать честь нации на Олимпийских играх... Дорогие Олимпийцы, мы приветствуем Вас, мы гордимся Вами, мы прекрасно понимает как будет трудно Вам в далёком Пекине. Вся Украина будет переживать и болеть за Вас. Все наши сердца будут биться с Вами вунисон" - сказал Сергей Назарович. Спели те, кого мы раньше никогда не слыхали. Отгремели красивые и яркие салюты. Показали всей стране парадную форму, которая почему-то очень сильно смахивает на наряды отельных швейцаров. Утомили часовыми ожидниями спортсменов, которые с куда большей пользой могли потратить это изнурительное время на отдых. Словом, с горем пополам провели так называемую церемонию. Как сказал Президент Украины: "Отправили нашу команду на 29-ю Олимпиаду". p.s. Созвонившись с рядом ведущих украинских спортсменов мы узнали, что на церемонию 27-го июля они отказались идти сославшись на тренировочные графики и подготовку к Играм. Хотя каждый признался, что просто отказывается появляться на публике в форме, которая была изготовлена для нашей команды. |
|
![]() |
|
![]() |
|
Мэтр
28.07.08/Дела спортивные
Церемония - слабая. Костюмы - шутовские. Напутствия - обязывающие. ![]() Вчера в Киеве прошла торжественная церемония проводов украинской Олимпийской команды на Олимпийские игры в Пекин. Оформленная в наилучших хуторянских традициях (с точки зрения подбора "звёзд шоу-бизнеса", пресыщенная национальными колорами (глядя на цирковые костюмы нашей команды), напичканая сценарными "заготовками" в духе комсомольско-партийных мероприятий 70-х-80-х годов прошлого века, церемония оказалась на поверку слабым и никому не интересным событием. Нашим современным спортсменам в подобном "совковом" антураже было чуждо и неуютно. Закрытым и скованным в таком сценарии чувствовал себя и глава НОк Украины Сергей Назарович Бубка. Человек открытый и яркий, Сергей Бубка в рамках сценария был явно "не в своей тарелке". "Я хочу поздравить Вас с праздником спорта, праздником, который очень скоро начнётся в Пекине. Сегодня, на главной площади Украины мы приветствуем с Вами нашимх героев, героев, которым предстоит защищать честь нации на Олимпийских играх... Дорогие Олимпийцы, мы приветствуем Вас, мы гордимся Вами, мы прекрасно понимает как будет трудно Вам в далёком Пекине. Вся Украина будет переживать и болеть за Вас. Все наши сердца будут биться с Вами вунисон" - сказал Сергей Назарович. Спели те, кого мы раньше никогда не слыхали. Отгремели красивые и яркие салюты. Показали всей стране парадную форму, которая почему-то очень сильно смахивает на наряды отельных швейцаров. Утомили часовыми ожидниями спортсменов, которые с куда большей пользой могли потратить это изнурительное время на отдых. Словом, с горем пополам провели так называемую церемонию. Как сказал Президент Украины: "Отправили нашу команду на 29-ю Олимпиаду". p.s. Созвонившись с рядом ведущих украинских спортсменов мы узнали, что на церемонию 27-го июля они отказались идти сославшись на тренировочные графики и подготовку к Играм. Хотя каждый признался, что просто отказывается появляться на публике в форме, которая была изготовлена для нашей команды. |
![]() |
|
![]() |
|
Бывалый
![]() ![]() Дата рег-ции: 09.01.2007
|
Костюми справді викликають подив. Особливо ці краватки у смужечку. Таке враження, що бідолахам шкарпетки на шиях позавязували
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Мэтр
![]() ![]() ![]() ![]() Дата рег-ции: 01.01.2008
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Сьогодні українці побачать сонячне затемнення
![]() Сьогодні, 1 серпня, українці можуть побачити сонячне затемнення. Над територією України Місяць закриє Сонце тільки на 45%, і спостерігати це явище можна буде з 13.07 до 13.15, передає «УНІАН». Загалом сонячне затемнення пройде через 13 часових поясів. Почнеться воно на півночі Канади і закінчиться на території Китаю. Повне сонячне затемнення спостерігатиметься в Росії поблизу міста Надим Тюменської області. Тут Сонце буде повністю закрите упродовж 2 хвилин 26 секунд. |
|
![]() |
|
![]() |
|
Мэтр
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Стихія стерла з лиця землі село Чорногузи
![]() Село Чорногузи Чернівецької області – все в руїнах! Спочатку його затопило, а потім почався катастрофічний зсув. 10 будинків повалилися відразу, 20 покрилися тріщинами і поступово руйнуються. Люди не стримують сліз. «Тяжко говорити, – плаче Галина Степанова, чий будинок зруйнувала стихія. – Два роки тому купили цей будинок, заплатили дев'ять з половиною тисяч доларів. А зараз він перетворився на руїни». Сім'я Степанових встигла зняти двері, вікна, шифер. Дивом вдалося врятувати і худобу. – У неділю ми ще ночували у будинку, – розповідає Геннадій Степанов. – Усю ніч чули, як скриплять стіни. Було дуже страшно сидіти у темноті: без світла і газу! Серед ночі піднімалися подивитися, чи стоять інші будинки. У кінці села є 12 гектарів поля. Можливо, люди, які втратили житло, будуватимуться там. Але для цього потрібні кошти. Влада обіцяла на перших порах на кожну сім'ю дати п'ять тисяч гривень на відселення, а потім вже компенсувати збитки. У Чорногузах усі дуже сподіваються, що допомога ось-ось прийде! - пише «Блик». А тим часом в інших потерпілих регіонах люди опам'ятовуються від шоку, приймають першу гуманітарку, намагаються підрахувати збитки. Вода у багатьох місцях вже відступила, але деякі населені пункти, як і раніше, захлинаються. На суцільне озеро перетворилося містечко Могилів-Подільський (Вінницька область). Люди плавають між п'ятиповерхівками на човнах. Жінки намагаються вичерпувати воду з нижніх поверхів відрами. Навкруги страшна вогкість. Не вистачає води і харчів. У Прикарпатті річки, що заспокоїлися, продовжують приносити утоплеників. Учора у Тисменецькому районі було знайдено ще одне тіло. А на кладовищі Тлумацького району у цей же час ховали дворічного хлопчика, якого теж знайшли у річці. http://ua.for-ua.com/ukraine/2008/08/01/113700.html |
|
![]() |
|
![]() |
|
Мэтр
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Мэтр
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Мэтр
KashiwaНу конечно возьмем! :чеесы:нас уже трое набралось!может сообразим что-нибудь, а? правда у меня допустим не получится прямо 6-7 числа на рождество, где-то ближе к выходным, на пятницу или субботу..кто еще хотел бы к нам присоединится?давайте будем думать, где как когда...
|
![]() |
|
![]() |
|
Дебютант
![]() Дата рег-ции: 18.07.2008
![]() |
Я тоже за выходные. Можно собраться у меня, если не смутит наличие мужа и сына. Можно даже с мужчинами (правда мы почти не говорим по французски
![]() |
![]() |
|
Закладки |