|
![]() |
||
Мэтр
![]() ![]() ![]() ![]() Дата рег-ции: 26.05.2006
![]() |
vadym пишет:
|
|
![]() |
|
![]() |
||
Мэтр
![]() ![]() ![]() ![]() Дата рег-ции: 12.06.2007
|
Roksanne пишет:
Да, в своё время, лет 8 назад, правда... Но я в основном общался с недавними иммигрантами и выбирал для общения нормальных, с кем и сейчас продолжаю общаться. А в остальном - согласен... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
||
Мэтр
![]() |
vadym пишет:
![]() А українців в Парижі багато .Я знаю чимало українців з діаспори , чиї діди ще сюди поприїжджали , але загальні здибанки бувають дуже рідко - коли Україна с Францією в футбол грає , наприклад ![]() Тоді збирається багато українців з різних країн і не тільки сусідніх , обов'язкова умова - українські костюми та вишиті сорочки . І тоді йде спільне розпиття пива та горілки ![]() ![]() перегляд матчу (на стадіоні , звісно) , а потім ще який-небуть "баль" , останній раз правда не бyло , але в 2004ому році після футболу була вечоринка на 200 людей - з вгощанням та українською (і не тільки ) музикою . Дуже мені там сподобалось ![]() В мене фотографії є , хочете - покажу ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Мэтр
![]() ![]() ![]() ![]() Дата рег-ции: 01.01.2008
|
Roksanne, а вже ж
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Мэтр
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Дебютант
![]() Дата рег-ции: 29.05.2008
|
Spasybi, ale mene osoblyvo tsikavlyat zibrannya v Grenoble.Bud-laska, podilitsya informatsiyeyu pro zibrannya zemlyakiv.
|
![]() |
|
![]() |
||
Мэтр
![]() |
SOPHIA Z KARPAT пишет:
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Мэтр
![]() ![]() ![]() ![]() Дата рег-ции: 16.07.2007
|
Черкаси-Тур
Eveline, я сьогодні дізналася, що Ви з Черкас і мешкаєте в Турі - тож ми двічі земляки: я останні 5 років мешкаю у Києві, але родом з Черкас і в майбутньому, певне, буду жити в Турі (скоріше, Шамбрей ле Тур). якщо Вам цікаво спілкуватися - пишіть на мій e-mail wrabbit@bigmir.net
|
![]() |
|
![]() |
|
Мэтр
![]() ![]() ![]() ![]() Дата рег-ции: 27.04.2006
|
Спробуйте (тількі не в Іль де Франс), якщо не помиляюсь, приймала переклади і з української:
Lombard Elena Agence Russe de Traduction http://www.agence-russe-de-traduction.com traductionrusse@aol.com +33 (04) 50 31 69 71 |
![]() |
|
![]() |
|
Бывалый
![]() ![]() Дата рег-ции: 09.01.2007
|
Алена_74, дякую.
Vishivanka, спробую пошукати. Мене тільки стримує той факт, що в основному це перекладачі з російської. Але я так розумію, що це не проблема. |
![]() |
|
![]() |
|
Заблокирован(а)
Дата рег-ции: 18.04.2006
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Бывалый
|
Livi, спасибо за информацию. Обязательно напишу!
|
![]() |
|
![]() |
|
Новосёл
|
Всем привет!
я тоже родом с украины, из Харькова. я живу во Франции уже 2 с половиной месяца, очень не хватает общения с украиноязычными или русскоязычными людьми. буду рада найти друзей ![]() Аня |
![]() |
|
![]() |
|
Новосёл
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Кандидат в мэтры
![]() ![]() ![]() Дата рег-ции: 07.11.2007
|
Anechka-1985, привет! я тоже Харьковчанка! а ты где во Франции? я недалеко от Парижа.
мой имейл: maryna_kh@yahoo.fr чекаю ;-) |
![]() |
|
![]() |
||
Мэтр
![]() ![]() ![]() ![]() Дата рег-ции: 09.07.2006
|
nevelena пишет:
![]() Для тих, кому потрібна українська музика, ось тут багато чого можна знайти : ftp://ftp.uar.net/pub/music/Ukrainian |
|
![]() |
|
![]() |
|
Всім доброго дня, Шановні Українці. Я сама досить довго жила на заході України, (Ужгород), нажаль нікого не можу знайти з мого регіону. А також хто б жив недалеко від Меца або ж Тіонвіль..буду дуже рада спілкуванню.
Українці, Єднаймось !!! |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() УКРАЇНА ЄДНАЙМОСЬ
Всім привіт. Волею долі ми стали постійними жителями чудової Франції, ми покинули наші рідні оселі, друзів, родичів. Ми обрали це життя. Кожен з нас мав свої труднощі і втрати. Але єдине що залишиться з нами назавжди - наша українська сутність. Отож-бо, єднаймось! Метц, Тіонвіль,Амневіль ( 57 деп. ), хто хоче знайти друзів, земляків, знайомих. Ласкаво просимо !! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Бывалый
|
А чи доводилось комусь перекладати українські документи у Франції? Мені терміново потрібно перекласти диплом і не знаю куди з цим податися. Можливо, у когось є координати перекладачів, бажано у Іль де Франс? Заздалегідь дякую і перепрошую, якщо офтоплю
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
Мэтр
![]() ![]() ![]() ![]() Дата рег-ции: 12.06.2007
|
Вам, я так понимаю, нуже заверенный перевод? Так и ищите такого переводчика, некоторые русские и белорусы тоже переводят с украинского и заверяют. Даже знаю болгаров, которые переводили и заверяли. Главное ведь - нормальный перевод и печать, так? А диплом перевести довольно просто. |
|
![]() |
|
![]() |
|
Мэтр
![]() ![]() ![]() ![]() |
Enuma Elish, на форуме есть несколько сертифицированных переводчиков (не помню, к сожалению, кто именно. Вы не пробовали по поиску?
|
![]() |
|
Закладки |