![]() |
|
Бывалый
![]() ![]() |
Колиска вітру
Слова: Богдан Стельмах Музика: Володимир Івасюк Де джерело кришталевим б'є В синіх горах дивне місце є. Там юний вітер юність відродив В колисанці гойдається своїй. Цілу ніч я з вітром колихався Він зі мною аж до хмар злітав Я йому казки розповідав Він мені свої пісні співав. На світанку босий я іду І додому стежки не знайду Мене мій вітер в полі переймав І на прощання ніжно обіймав. Цілий день із вітром ми прощались Поки денний вечір не настав Я йому казки розповідав Він мені свої пісні співав. Два перстені Слова: Володимир Івасюк Музика: Володимир Івасюк Як ішла я опівночі Понад тихою водою, Зачерпнула в руки срібло Те, що місяць там залишив, І зробила з нього перстень... А як сонце привітало Мене вранці в чистім полі, Я знайшла вінок з барвінку, Недоплетений учора, І зробила з нього перстень. Приспів: Два перстені - то для тебе, Вибирай, що любий. Два перстені - то твій усміх, А твій усміх - моя згуба. Два перстені, дня і ночі, Ти візьми з собою. Як знайти мене захочеш, Кинь їх вранці за водою. ...за водою. Знову осінь нам приносить В злотих кронах неба просинь, - Злива дивних барв довкола І вітрів віолончелі. Не сумуй за веснотравнем. Бо ж мелодію забуту Два перстені нагадають, Нагадають, як забудеш, Не знайдеш і не полюбиш. Не сумуй за веснотравнем. Приспів.
Закладки |