![]() |
|
Мэтр
![]() ![]() ![]() ![]() |
Нет в Каннах ни души вымер город
|
![]() |
|
![]() |
|
Новосёл
Дата рег-ции: 05.05.2015
|
Кто из Валенсьена отзовитесь
Ищю друзей в Валенсьене
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Кандидат в мэтры
![]() ![]() ![]() Дата рег-ции: 22.04.2012
|
![]() |
|
Новосёл
Дата рег-ции: 04.09.2015
|
Привет. Есть кто из Ренна? отзовитесь
|
![]() |
|
![]() |
|
Дебютант
![]() Дата рег-ции: 30.01.2014
|
я також з Волині з Луцька. Мене звати Ольга
|
![]() |
|
![]() |
|
Новосёл
Дата рег-ции: 19.01.2016
|
Чудово)) а де ви проживаєте? я от поки що сиджу на роботі (у Луцьку)) і поки є вільний час думаю налагодити контакти, почитати корисну інформацію, планую переїжджати цього літа або осінню в передмістя Парижа. А ви де проживаєте?
|
![]() |
|
![]() |
|
Дебютант
|
я живу - департамент Франш-Конти. Маленьке туристичне містечко la Pesse. Нам ближче до Женеви чим до Парижу. Я тут вже 2 роки.
|
![]() |
|
![]() |
|
Новосёл
Дата рег-ции: 19.01.2016
|
Так, я була в Женеві, і є знайомі у Франш-Конти, запитаю сьогодні) але там ще не була. Як взагалі адаптуватися, знайти роботу? ой...в мене стільки всіляких питань є, рию весь інтернет щодо віз, навчання, одруження, роботи. то аж не звично так, що так щвидко і знайшла когось із Луцька))
|
![]() |
|
![]() |
|
Дебютант
|
а ви будете переїжджати як дружина француза ? Я адаптувалась швидко. На Україну не тягне. Кожного року прилітаю на Паску додому. Спілкуюсь з рідними по Скайпу. Проблем немає. Я тут не працюю і не хочу. Чоловік не проти.
|
![]() |
|
![]() |
|
Дебютант
![]() Дата рег-ции: 08.02.2013
|
о, і я родом недалеко від Луцька!
у Франції уже 2 з половиною роки, але за Україною сумую, за людьми, Києвом, а особливо за мовою ! Спілкування французькою/російською/англійською вистачає, але наживо рідною мовою балакаю тільки з котом ![]() Якщо є хто з Ліона чи околиць, то буду дуже рада чути ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Новосёл
Дата рег-ции: 15.01.2014
|
Добрый день? Есть ли кто из украинцев в Эльзасе, в частности из департамента Верхний Рейн(Мюлуз,Кольмар)? Бельфор также приветствуется)))
|
![]() |
|
![]() |
|
Новосёл
Дата рег-ции: 16.01.2015
|
Доброго вечера, днепропетровчанам! Я тоже с этого украинского городка. Сейчас живу в bourbon lancy. Можно присоединится к вашей компании? А то соскучилась неимоверно по своим.
|
![]() |
|
Закладки |